Meteen naar de inhoud

Rico Schans

rico-schans

Onze Rico weet het ook voor elkaar te boksen.

Naam: Rico Schans

Woonplaats: Beilen

Leeftijd: 32 jaar

Beroep: Wethouder

“Werken aan een nog mooiere toekomst en samenleving voor iedereen.”
Rico Schans

Wie bej?

Rico Schans, vader van 2. Enkele woorden die mij omschrijven zijn: Daadkracht, tacticus, efficiënt, Lef, Nuchter, out of de box denkend, compassie vol, luisterend oor, zorgzaam en recht door zee.

 

 

Wat doej?

Via via bij Gemeentebelangen terecht gekomen, bij diverse vergaderingen en bijeenkomsten aanwezig, in het dagelijks leven naast gezin en werk doe ik aan hengelsport, motorrijden, lezen en wandelen.

 

 

Wa woj?

Ik wil werken aan een nog mooiere toekomst en samenleving voor iedereen. Ik hoop hier met mijn levenservaring, kennis en kunde dan ook aan bij te kunnen dragen!

 

 

Waarom Gemeentebelangen?

In mijn ogen is Gemeentebelangen de enige partij die de dienstbaarheid tegenover de inwoners hoog in het vaandel heeft staan en geen overige politieke winstoogmerken. DE Partij die met gezond nuchter Drents verstand wil samenwerken aan een betere gemeente. Iedereen is welkom en iedereen mag zijn zegje doen. we sluiten niemand uit.

Wat gaat er goed in Midden-Drenthe?

Ik vind dat er de laatste jaren grote stappen zijn gezet op het gebied van leefbaarheid, sport en onderwijs. daarbij merk je dat de huidige raad meer en meer weet samen te werken en dat leid tot daadkrachtige acties.

 

 

Wat kan er beter in Midden-Drenthe?

Ik vind dat er de komende jaren goed gekeken moet worden naar woningen, ruimtelijk inrichting van bestaande wijken(incl. het onderhoud etc. hiervan) en naar de huidige inrichting van de zorg, het voorkomen van een kastje naar de muur constructie vanwege de vele verschillende instanties. Tevens vind ik dat we als kleine gemeente grootse zaken moeten kunnen en durven aanpakken om te innoveren t.b.v. zijn inwoners.