Meteen naar de inhoud

Hetty Meijering-Kerssies

Hetty-meijering-kerssies

Hetty Meijering-Kerssies komt goed uit de verf in de lokale politiek!

Naam: Hetty Meijering-Kerssies

Woonplaats: Beilen

Leeftijd: 47 jaar

Beroep: Hetty’s behangen en binnenschilderwerk (zzp-er)

“Iets betekenen voor inwoners, makkelijk te benaderen zijn, open staan voor suggesties.”
Hetty Meijering-Kerssies

Wie bej?

Ik ben getrouwd, we hebben een dochter Sanne van 17 jaar.

 

Wat doej?

4 jaar actief raadslid en commissielid Zorg en Welzijn, ik lees graag, ben vaak creatief bezig (met verf, tekenen en behang), ik hou van festivals/concerten, uiteten, wandelen in de natuur.

Wa woj?

Ik wil in ieder geval iets blijven betekenen voor de inwoners, dat ze me kunnen benaderen, jong en oud. Dat we open staan voor alle suggesties die de inwoners aandragen.

Waarom Gemeentebelangen?

In eerste instantie is het de mooiste en gezelligste partij van Midden-Drenthe. En doordat het mij met de paplepel is ingegoten, mijn pa zit al jaren bij Gemeentebelangen en ik sta natuurlijk voor alles waar gemeentebelangen ook voor staat.

Wat gaat er goed in Midden-Drenthe?

Noaberschap in de dorpen. Gezond in Midden Drenthe Vrijwilligers die zich voor 100% inzetten.

 

 

Wat kan er beter in Midden-Drenthe?

Ik heb altijd wel ideeën wat beter kan in Midden Drenthe, hiervoor is de input van de inwoners van groot belang. Communiceren tussen gemeente en inwoners vind ik heel erg belangrijk en ook zo communiceren dat het te begrijpen is, dus in normaal Jip en Janneke taalgebruik. Het tekort aan betaalbare woningen voor ouderen en starters moet meer aandacht naartoe.